Pitopalvelumme tunnettuja  tuotteita voit noutaa myös viikonloppuisin. Noudot Verkahovin keittiöltä, osoitteesta Kankurinkatu Turku, sopimuksen mukaan. Salaatit, lämpimät ruoat, kakut, pikkusuolaiset, piiraat, voileipäkakut ym. Tilaathan tuotteet hyvissä ajoin ennen juhlapäivää, kiitos.

Pitopalvelu maijalaineen oma juhlahuoneisto on ravintola Verkahovi. Ravintolassa on A-oikeudet. Täyden palvelun pitopalvelun voi tilata myös kotiin, työpaikalle tai mihin tahansa Turun alueen juhlahuoneistoista.

Teemme myös yhteistyötä Liedon Vanhalinnan kanssa. Voit tilata heidän tiloihinsa meiltä catering-palvelut.
http://vanhalinna.utu.fi/tilat/catering-palvelut

Juhlat suunnitellaan persoonallisella otteella mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaan. Juhlien hinta määräytyy vieraiden määrän ja menun mukaan. Sovi aika ja asiantunteva henkilökuntamme suunnittelee täydelliset juhlat juuri sinulle.

Pitopöytä juhlavasti

Ennen vanhaan pitopöydän laajuudesta näki talon varallisuuden. Pitopalvelu maijalaineelta voi tilata tarjoilun joka lähtöön ja joka makuun, halusittepa sitten nauttia perinteisen pitopöydän antimista tai vaikka italialaisia herkkuja. Tällä sivustolla esittelemme vain muutaman suosikkilistan.

Juhlat suunnitellaan persoonallisella otteella mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaan. Juhlien hinta määräytyy ainoastaan vieraiden määrän ja menun mukaan – tilavuokraa emme peri erikseen. Ruokalistojen hintoihin sisältyvät tilat, pöytäliinat, katteet sekä tarjoilu alkumaljoista kakkukahviin.

Pitopalvelu vieraisiin tiloihin hinnoitellaan eri tavoin. Tällöin astioista, tarjoilijoista jne. neuvotellaan erikseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Häät / Juhlat

Palvelumme

Muistotilaisuudet

Palvelumme

Oman leipomon tuotteet

Palvelumme